Version 0.79d beta

• Forum
  • Messages
  • New Subject
  • Search
  • Charter
• Members
  • Subscribe
  • Connection
  • Options
  • Disconnect
• Info site
  • ast/php/MySql
  • HAPedit
  • Contact

Menu: Home | Forum | New Subject | Join | Connection

Thread of the message « Downloads through SmaertUpdate »  
[Subject] Posted 06/28/2004 at 03:10 by nuthead Down
I am behind a firewall so am unable to use the SmartUpdate facility. Would it be possible to make it connect through port 80? Also it would be useful to be able to download language packs off the website (for the same reason) as I'm British and would prefer to use the British language pack instead of the American one.
[Post a response to this message]  [Responses: 1 2 3 ][top of the page]
• [1/3] Posted 06/28/2004 at 07:00 by Daniel Up Down
Hi nuthead,

> I am behind a firewall so am unable to use the SmartUpdate facility. Would
> it be possible to make it connect through port 80?

By default, connection uses port 80.

> Also it would be useful
> to be able to download language packs off the website (for the same reason)
> as I'm British and would prefer to use the British language pack instead of
> the American one.

Please take a look at:
http://hapedit.free.fr/faqlist.php?LangId=EN



Daniel
[Post a response to this message[top of the page]
• [2/3] Posted 06/28/2004 at 08:18 by nutheadUp Down
Daniel,

> Hi nuthead,
>
>> I am behind a firewall so am unable to use the SmartUpdate facility.
>> Would
>> it be possible to make it connect through port 80?
>
> By default, connection uses port 80.
>
>> Also it would be useful
>> to be able to download language packs off the website (for the same
>> reason)
>> as I'm British and would prefer to use the British language pack instead
>> of
>> the American one.
>
> Please take a look at:
> http://hapedit.free.fr/faqlist.php?LangId=EN
>
>
>
> Daniel
>
IP've tried entering the proxy settings but it still doesn't work, I suppose I'll just have to get over it!

nuthead
[Post a response to this message[top of the page]
• [3/3] Posted 06/29/2004 at 19:47 by Daniel Up     
Hi nuthead,

> IP've tried entering the proxy settings but it still doesn't work, I suppose
> I'll just have to get over it!

Are you using a version older than 3.0 ?


Daniel
[Post a response to this message[top of the page]
[Previous] 1 [Next]
 
 

Menu: Home | Forum | New Subject | Join | Connection

Autumn 2020 top of the page